ΚΕΕΛΠΝΟ

Διημερίδα για την περιγεννητική φροντίδα προσφύγων και μεταναστών

|
22.01.2018

Το τμήμα Μαιευτικής του ΤΕΙ Αθήνας, στο πλαίσιο του προγράμματος «ORAMMA: Operational Refugee and Migrant Maternal Approach» διοργανώνει στις 26 & 27 Ιανουαρίου στο Μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου, εκπαιδευτική διημερίδα με θέμα “Περιγεννητική Φροντίδα Προσφύγων & Μεταναστριών”. Η εκδήλωση απευθύνεται σε μαίες/μαιευτές, κοινωνικούς λειτουργούς και ιατρούς.

Tο ευρωπαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα ORAMMA έχει ως στόχο την ανάπτυξη ενός πλαισίου δράσης για την ασφαλή μητρότητα, τη βελτίωση της προσβασιμότητας και της παροχής περιγεννητικής φροντίδας σε γυναίκες πρόσφυγες και μετανάστριες καθώς και την ισότιμη διαχείριση τους στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συντονιστής του προγράμματος είναι το τμήμα Μαιευτικής του ΤΕΙ Αθήνας με τη συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Μαιών και οργανισμών από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ολλανδία. Για την επίτευξη των παραπάνω θα πραγματοποιηθεί εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας σε θέματα που αφορούν την περιγεννητική φροντίδα μεταναστριών και προσφύγων.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και γίνεται με αποστολή των στοιχείων του ενδιαφερόμενου (Ονοματεπώνυμο και ιδιότητα) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: sioteiri@hotmail.gr με την ένδειξη “Διημερίδα εκπαίδευσης επαγγελματιών υγείας” ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο: 6986706747 (Σιώτη Ειρήνη).

Το πρόγραμμα παρουσιάζεται αναλυτικά στο επισυναπτόμενο αρχείο.

image_print