ΚΕΕΛΠΝΟ

Επίσκεψη πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας στο Κεντρικό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας

|
11.01.2018
Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2018


Το Κεντρικό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας (ΚΕΔΥ), περιφερειακή υπηρεσία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) με έδρα τη Βάρη, επισκέφθηκε η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας χθες, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, παρουσία του Υπουργού Υγείας, κ. Ανδρέα Ξανθού και του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας, κ. Ιωάννη Μπασκόζου καθώς επίσης του Προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ, αν. καθηγητή χειρουργικής, κ. Θεόφιλου Ρόζενμπεργκ,  και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού  κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Εργαστηρίου από τον Κοσμήτορα της Εθν. Σχολής Δημόσιας Υγείας και Επιστημονικό Υπεύθυνο του ΚΕΔΥ, κ. Αλκιβιάδη Βατόπουλο.  

H πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εξήρε το έργο του ΚΕΕΛΠΝΟ και σημείωσε ότι ήδη έχουν δρομολογηθεί οργανωτικές αλλαγές με στόχο την αναβάθμιση σε κάθε επίπεδο, ενώ ο Πρόεδρος του Οργανισμού αναφέρθηκε στη σημασία του Κεντρικού Εργαστηρίου Δημόσιας Υγείας αλλά και στην αναγκαιότητα ενίσχυσής του.

Στη συνέχεια, η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας αντάλλαξε ευχές με τους εργαζόμενους για μια καλή και παραγωγική χρονιά, με υγεία και δύναμη. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στους χώρους του ΚΕΔΥ.

 

Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
  210.5212034-035

Στις φωτογραφίες διακρίνονται: ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Ξανθός, ο ΓΓ Δημ. Υγείας κ. Ι. Μπασκόζος, ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ αν. Καθ. χειρουργικής κ. Θ. Ρόζενμπεργκ, ο κοσμήτορας της ΕΣΔΥ και επιστημονικά υπεύθυνος του ΚΕΔΥ κ. Α. Βατόπουλος, ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ και αν. μέλος ΔΣ ΚΕΕΛΠΝΟ, κ. Δ. Βαρνάβας και άλλα στελέχη του Οργανισμού.