ΚΕΕΛΠΝΟ

Ενημερωτικές παρεμβάσεις για τον HIV/AIDS στη Θεσσαλία, Βόλος 8 – 9 Μαρτίου 2012

|
08.03.2012 - 09.03.2012

Το ενημερωτικό περίπτερο του ΚΕΕΛΠΝΟ φιλοξενήθηκε στην πλατεία Πανεπιστημίου του Δήμου Βόλου. Από πλευράς της 5ης ΥΠΕ τις ενημερωτικές παρεμβάσεις στήριξαν οι 52 φοιτητές της ΕΠΑΣ βοηθών νοσηλευτών του Γ.Ν. Βόλου. Στο συμβολικό άναμμα των κεριών που σχημάτιζαν το κόκκινο κορδελάκι (red ribbon) συμμετείχε ο κ. Παντσάς – Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η κα Σπανού – Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Βόλου, ο κ. Ντόκος – αναπληρωτής Διοικητής Γ.Ν. Βόλου, ο κ. Σκρίμπας – πρώην Αντιπρόεδρος Γ.Ν. Βόλου, η κα Τζανήττου – Κοινωνική Λειτουργός Δήμου Γ.Ν. Βόλου και η κα Ματραπάζη – καθηγήτρια ΕΠΑΣ Νοσηλευτικής. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μαθήτρια του Μουσικού Σχολείου Βόλου “έντυσε” μουσικά την εκδήλωση με τη συνοδεία τρομπέτας.

Υλοποιήθηκαν:

Ενημερώσεις στο μαθητικό πληθυσμό (Γ’ Λυκείου)

Ν. Μαγνησίας Σχολείο Αρ. μαθητών
3ο ΓΕΛ 102
1ο ΓΕΛ 66
2ο ΓΕΛ 91
3ο ΕΠΑΛ 123
8ο ΓΕΛ 104
ΕΠΑΛ Αγριάς 45
4ο ΓΕΛ 100
5ο ΓΕΛ 85
Μουσικό 36
Σύνολο μαθητών 897

Ενημερώσεις στο γενικό πληθυσμό / Διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού – Υπηρεσίες και Φορείς

Σημειώνεται ότι πέραν των δημοσίων υπηρεσιών που βρίσκονται στο κέντρο του Βόλου, έντυπο ενημερωτικό υλικό δόθηκε επίσης στο Δημαρχείο, Ταχυδρομείο, ΙΚΑ και ΚΕΠ των Δημοτικών Ενοτήτων Βελεστίνου και Ν. Ιωνίας.

Διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού και αφισών στους κάτωθι εμπορικούς δρόμους, καθώς επίσης σε στέκια νεολαίας (καφετέριες, μπαρ κ.α.), σε πρωινή και βραδινή βάση

Σχετικές παρουσιάσεις

Πηγές Ενημέρωσης

Πολυμέσα