ΚΕΕΛΠΝΟ

Συνάντηση του Προεδρείου του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. με τον Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών

|
29.05.2017
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συνάντηση του Προεδρείου του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. με τον Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών


Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα το πρωί, στην κεντρική υπηρεσία του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., ο Πρόεδρος του Οργανισμού, αν. Καθηγητής Χειρουργικής, Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, με τον Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργο Καραμέρο, για θέματα δημόσιας υγείας που αφορούν την Αττική και ειδικότερα το Βόρειο Τομέα.
«Η διοίκηση του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. αποδίδει μεγάλη σημασία στην καλή και συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, πρώτου και δευτέρου βαθμού, καθώς είναι βασική προϋπόθεση όχι μόνον για την επιτυχή αντιμετώπιση απειλών κατά της δημόσιας υγείας, αλλά και για την προαγωγή της υγείας των τοπικών κοινωνιών» δήλωσε ο κ.Θ.Ρόζενμπεργκ μετά από το τέλος της συνάντησης.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και ενημέρωσαν τον κ.Αντιπεριφερειάρχη για επείγοντα θέματα δημόσιας υγείας ο κ. Άγις Τερζίδης, Αντιπρόεδρος ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., η κ.Θεανώ Γεωργακοπούλου, υπεύθυνη του τμήματος Επιδημιολογικής Επιτήρησης και Παρέμβασης, η κ.Δανάη Περβανίδου, υπεύθυνη γραφείου Νοσημάτων που Μεταδίδονται με Διαβιβαστές και η κ. Χρυσοβαλάντου Κεφαλούδη, περιβαλλοντολόγος ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.Ο πρόεδρος ΚΕΕΛΠΝΟ κ.Ρόζενμπεργκ (δεξιά) και ο Αντ/χης Β.τομέα Αθηνών κ. Καραμέρος (αριστερά)Η κ.Θ.Γεωργακοπούλου, υπεύθυνη του τμήματος Επιδημιολογικής Επιτήρησης και Παρέμβασης