ΚΕΕΛΠΝΟ

Το ΚΕΕΛΠΝΟ σε εγρήγορση για την έλευση της εποχικής γρίπης

|
16.10.2017


Αθήνα 16 Οκτωβρίου 2017


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το ΚΕΕΛΠΝΟ σε εγρήγορση για την έλευση της εποχικής γρίπης: Ομιλία Προέδρου ΚΕΕΛΠΝΟ στον 3ο Κύκλο Διαλέξεων του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας, 11.10.2017


Για τη γρίπη και τη σημασία του αντιγριπικού εμβολιασμού μίλησε την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, κατά την έναρξη 3ου Κύκλου Διαλέξεων που διοργανώνονται από το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. Στην εναρκτήρια θεματική ενότητα των διαλέξεων, «Γρίπη: Νεότερα Δεδομένα», εκτός από τον κ.Ρόζενμπεργκ, συμμετείχαν επίσης ο κ. Μ. Βλασταράκος Πρόεδρος Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), ο κ.Κ. Θεοδοσιάδης, Πρόεδρος Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) και η κ. Ά. Τζώρτζη, Πνευμ/γος, Αν. Διευθύντρια του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας του Aμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. Τη συζήτησε που ακολούθησε συντόνισε ο Ομ.Καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωδών Νοσημάτων ΕΚΠΑ και πρώην πρόεδρος ΚΕΕΛΠΝΟ, κ. Γιώργος Σαρόγλου.

Με την δημόσια αυτή παρέμβαση του Προέδρου του, το ΚΕΕΛΠΝΟ εγκαινιάζει ουσιαστικά τη σειρά ενημερωτικών δράσεων , τις οποίες έχει προγραμματίσει και κατά τη φετινή περίοδο για την αντιμετώπιση της έξαρσης της εποχικής γρίπης και, κατά συνέπεια, την προστασία την προστασία των πολιτών.

«Στο πλαίσιο αυτό, η συνεργασία με το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας και τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, θεσμικό όργανο που εκπροσωπεί τον ιατρικό κόσμο της χώρας, κρίνεται περισσότερο από ποτέ επιτακτική» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ρόζενμπεργκ.

Περισσότερα: Δελτίο Τύπου Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας http://bit.ly/2yscARD

Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας
210.5212034-035