ΚΕΕΛΠΝΟ

To νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΕΛΠΝΟ

|
13.03.2017

Γραφείο Τύπου
Υπουργείου Υγείας

Με Υπουργική Απόφαση ορίστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) μετά τη λήξη της θητείας του προηγούμενου ΔΣ του Κέντρου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΕΛΠΝΟ αποτελείται από τα παρακάτω μέλη:

  1. Θεόφιλο Ρόζενμπεργκ, Χειρούργος, Αναπληρωτής Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αναπληρωτή του τον Αλκιβιάδη Βατόπουλο, Καθηγητής Μικροβιολογίας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας υγείας (ΕΣΔΥ).
  2. Αγάπιο Τερζίδη, Παιδίατρος, Πανεπιστημιακός υπότροφος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αναπληρώτριά του την Μάρθα Γαβανά, Επιμελήτρια Α’ Ε.Σ.Υ. Γενικής Ιατρικής, Επιδημιολόγος.
  3. Μαρία Καντζανού, Ιατρός βιοπαθολόγος, Επίκουρη Καθηγήτρια Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αναπληρώτριά της την Ελένη Ιωαννίδου, Ιατρός παθολόγος λοιμωξιολόγος, στο Γ.Ν. Ρεθύμνου.
  4. Ευσταθία Πανοτοπούλου, Διευθύντρια Ιολογίας στο Αντικαρκινικό – Ογκολογικό Νοσοκομείο “Άγιος Σάββας”, με αναπληρώτριά της την Βάνα Σύψα, Επίκουρη Καθηγήτρια Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
  5. Ουρανία Δαφνή, Καθηγήτρια Βιοστατιστικής της Σχολής Επιστημών Υγείας, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αναπληρώτριά της την Δήμητρα Καββαθά, Παθολόγο-Λοιμωξιολόγο, Διευθύντρια Ε.Σ.Υ. της Δ’ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν. ΑΤΤΙΚΟΝ.
  6. Αθηνά Φαραζή, Δικηγόρος Αθηνών, με αναπληρώτριά της την Χρυσούλα Μπίτσικα, επίσης δικηγόρο.
  7. Μαρία Μιχάκου, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ανθρώπινων Πόρων Νομικών Προσώπων, ως εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας με αναπληρώτριά της τη Θεοδώρα Σταύρου, Προϊσταμένη του τμήματος μεταδοτικών και μη μεταδοτικών νοσημάτων της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας.
  8. Δημήτριος Κουντουράς, Ειδικός Παθολόγος – Ηπατολόγος, Διευθυντή της Β’ Παθολογικής – Ηπατολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου “ΜΗΤΕΡΑ”, ως εκπρόσωπο της Εκκλησίας της Ελλάδος, με αναπληρωτή του τον Δημήτριο Καραΐσκο, Ψυχίατρος των πολυϊατρείων της ΕΛ.ΑΣ.
  9. Γρηγόριος Ροκαδάκης, Ιατρός Οφθαλμίατρος, ως εκπρόσωπο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (Π.Ι.Σ.), με αναπληρωτή του τον Δημήτριο Βαρνάβα, επίσης, Ιατρό Οφθαλμίατρο.

Πρόεδρος του Δ.Σ. ορίζεται, ο Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ και αντιπρόεδρος ο Αγάπιος Τερζίδης. H θητεία του Δ.Σ. είναι τριετής.

image_print