ΚΕΕΛΠΝΟ

Oδηγίες για την ασφαλή κατανάλωση τροφίμων κατά τη διάρκεια του Πάσχα – 2025

|
14.04.2025

Καθώς πλησιάζει το Πάσχα και προετοιμαζόμαστε για το πασχαλινό τραπέζι, θα πρέπει να θυμόμαστε να ακολουθούμε τους παρακάτω κανόνες κατά τον χειρισμό των τροφίμων και ειδικά του αιγοπρόβειου κρέατος και των αυγών, που εκείνες τις μέρες καταναλώνονται περισσότερο. Συγκεκριμένα:

 

Ενδεικτική βιβλιογραφία:

  1. gov. Food Safety Tips for Passover and Easter. Διαθέσιμο στο:https://www.foodsafety.gov/blog/food-safety-tips-passover-and-easter
  2. United States Department of Agriculture (USDA). Food Safety and Inspection Service. Lamb From Farm to Table. Διαθέσιμο στο: https://www.fsis.usda.gov/food-safety/safe-food-handling-and-preparation/meat/lamb-farm-table
  3. Hygiene Food Safety. Food Safety During Easter. https://hygienefoodsafety.org/food-safety-during-easter/

 

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!